Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A legbiztosabb fogyókúra: a „köpéses-módszer”

2008.01.05

Kép Számtalan férfi és nő teszi fel a kérdést, vajon létezik olyan fogyókúrás módszer, amely szenvedés, koplalás nélkül és véglegesen szabadít meg a fölös kilóktól? Szűcs Szvetlána, a Miskolcon élő, kijevi származású természetgyógyász gyors, megbízható és hatékony technikát dolgozott ki ennek érdekében. Egy olyan módszert, amely nem igényel diétát, sem nehéz tornagyakorlatokat, bármilyen egészségi állapotban és korosztályban végezhető, mellékhatásként csak azzal kell számolnunk, hogy plasztikai sebész nélkül ránctalanít, megfiatalít, segít leszokni a dohányzásról, valamint megszűnteti az allergiát.Kép

A módszer nem más, mint az Oxigéntorna, ami nem kifejezett mozgást jelent, hanem speciális pózok tartását 8-10 másodperces blokkokban, mialatt a levegő vételére, benntartására és kifújására - kvázi kiköpésére- koncentrálunk. Az utóbbi miatt nevezik „köpéses-módszernek” is.

 
- Az Oxigéntornának a fogyókúrában és az egészségmegőrzésben fontos szerepe lehet, hogyan működik ez a módszer?

- Az oxigén az élet, az oxigén építi az új sejteket. Ez a technika lehetővé teszi, hogy mélyebben szívjuk be a levegőt, és így több oxigén kerüljön be a szervezetbe. Ugyanis erőteljes levegővétel és kifújás után széndioxid marad a szervezetben, ezt tartjuk 8-10 másodpercig, mialatt az oxigén hiánya aktivizálja a szervezetünket, így a beszívott levegőből 100%-ban hasznosítja az oxigént. A levegő kifújása, köpése után különféle pozíciókat veszünk fel, megfeszítjük az izmokat, ezáltal az oxigén épp azokra a területekre összpontosul, ahol szükség van rá. Ezáltal építi a sejteket, javítja az egészséget, fejleszti a belső izmok rugalmasságát, erősíti az immunrendszert, fokozza az anyagcserét és a vérkeringést, normalizálja a vérnyomást, illetve elégeti a zsírt és csökkenti a térfogatot.

 

Kép


- Milyen sikerekről tud beszámolni a fogyókúra terén?

- A levegővétel és a mozgás ötvözetével a fogyás sikere 110%-os. Egy óra alatt 3500 kalória égetődik el, ami megfelel 3 órányi futásnak. Mindehhez nem kell zsírleszívás, sem gyomorgyűrű, és bármit, bármennyit lehet enni. Gyorsan le lehet fogyni, de nem a kilókkal kell foglalkozni, hanem a térfogattal. Nem az a lényeg, hogy a külső izmokat erősítsük, hanem a belső izmokhoz jutatjuk el az oxigént, ami által „tánctest” jön létre, és könnyedén fogunk mozogni.

 
- Hogyan sikerült létrehozni az Oxigéntornát?


- Az alapokra rájöttek a fiziológusok, az Anyám orvos volt, sokat hallottam erről, majd továbbfejlesztettem a technikát. Először beteg gyerekekkel foglalkoztam, igyekeztem a legjobb légzéstechnikát megtalálni, ehhez pedig mozgást alkalmazni, próbálgattam a módszereket, sok év tapasztalata kellett hozzá, de mindig saját magamon próbáltam ki. Az energiám 90%-át az Oxigéntornának köszönhetem, megszűntette az anyagcsere problémám, nincs gondom ránctalanításra, nem vagyok fáradékony. Mindez azért van, mert az oxigén épít, általa csak fiatalodunk, nem öregszünk.

 

Kép


- Az oxigén fontos az agynak is, akkor ezzel a technikával az agyműködést is serkenthetjük?

- Persze, ha az agy több oxigént kap, jobban fog működni. Az egész szervezettel így van ez. Az Oxigéntorna segít betegségeken is segít, például: csontritkulás, allergia, ízületi betegségek, depresszió esetén. Egyszerre javítja az egészséget és építi a testet, és nem utolsósorban elégeti a zsírt.

 
- Mit kell tennünk, miután elsajátítottuk a légzéstechnikát és a speciális pózokat?

- Naponta 15 perc Oxigéntorna megváltoztatja az életet! Ez csak tőlünk függ, kell annyira szeretni magunkat, hogy egy negyedórát szánjunk az egészségünkre. Ne felejtsük el, hogy az egészség az egyik, amit nem lehet vásárolni.

Kép

Ha egyszer elkezdjük, az életünk részévé fog válni, mert kényelmesen végezhetjük otthon, nem kell sehova elmenni, mellette ehetünk bármit. A fogyás leméréséhez pedig a tükör lesz a legjobb kritikus. – osztotta meg velünk tapasztalatát és módszerének lényegét a darázsderekú, fitt és energiával teli Szvetlána.

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

pmoncsi@citromail.hu

(Polingerné KissMónika, 2008.11.03 10:49)

Szeretnék többet megtudni a tornáról, elsajátítani.A címemen várom a választ köszönöm Móni

nmeva@freemail.hu

(Némethné Mitykó Éva, 2008.10.03 11:28)

Érdeklődve olvastam az oxigéntornáról. Szeretném elsajátítani, de eddig nem találtam róla többet.
A megadott címen szívesen venném a leírást. Köszönettel.

szoboszlaieva@freemail.hu

(Szoboszlai Istvánné Éva, 2008.09.10 14:24)

T. Ezo Edó!

Én már kb. egy hete kértem a torna leírását e-mail címemet megadva, de még nem kaptam választ. Nagyon szeretném már kipróbálni. Köszi

Pápa, Jeges u. 6.

(Koncz Karolin, 2008.09.05 15:54)

Nagyon tetszik a módszer, hisz ötven felett az ember már mindent kipróbálna, csak egészségileg és szellemileg egy kicsit helyre tudja állitani szervezete egyensulyát. Mondhatnám életbe vágóan fontos lenne közelebbit tudni erről a módszerről, és szeretném tudni hol lehetne elsajátitani. Kérlek tedd lehetővé, hogy megtanuljuk, kiknek nagy segitség lenne. Tisztelettel és köszönettel:
Karola

szoboszlaieva@freemail.hu

(Szoboszlai Istvánné, 2008.09.04 12:55)

Üdv.
Kérdésem: hol tudom, ill.hogyan tudom elsajátítani a légzéstornát. Kaphatok-e részletes leírást? Köszönöm.

nevermind17@freemail.hu

(gabi, 2008.08.30 12:10)

Én is szeretnék rola több informáciot kapni ha lehet. Köszönöm

komivesova@gmail.com

(Marika, 2008.08.07 13:29)

Szintén érdeklődöm én is a módszer iránt. Szeretnék kérni több információt róla

Információ

(Ezo Edó, 2008.07.25 12:53)

Kedves Olvasók!
Bővebb információval csak akkor tudok szolgálni, ha megadjátok az e-mail címeteket, vagy írtok az ezoterikus@hotmail.com címre.
Köszönöm: Ezo Edó

Anikó

(Anikó 81938, 2008.07.22 15:42)

Sintén érdeklődöm én is a módszer iránt. Szeretnék kérni több információt róla. 37452

Budapest

(Kati, 2008.07.08 08:27)

Engem is érdekelne ez a módszer.49316

pintercsalad@tvn.hu

(pintér gyuláné, 2008.06.24 21:44)

Hol lehet megtanulni ezt a módszert?

nature@citromail.hu

(cicamama, 2008.06.16 14:46)

engem is az érdekelne, hol lehet elsajátítani a módszert az otthoni rendszeres gyakorláshoz? akár itt, akár e-mailben nagyon megköszönném a pontos választ

clejo@citromail.hu

(Judi, 2008.06.16 14:39)

Hol lehet tanulni ezt a modszert Nyíregyházáhor legközelebb?

Oxigentoran

(Boglarka, 2008.06.12 10:59)

Hol lehet tanulni ezt a modszert?